Hands Together

Kaderleden

Graag laten wij u kennis  maken met de kaderleden die zich vrijwillig inzet voor de wijk Willemsbuiten.

Martien Smit
Voorzitter

Veel ervaring in zorg en welzijn. Wil graag krachten bundelen om alle bewoners te betrekken bij een nog mooier Willemsbuiten

Erica van Loon

Organiseren is iets waar ik mijzelf graag mee bezig hou. Daarom ben ik medeverantwoordelijk voor o.a. de communicatie en evenementen binnen de buurtcommissie.

• White LinkedIn Icon
Inge Torremans

Willemsbuiten, een wijk in ontwikkeling. Elkaar goed informeren en kennis delen, daar wil graag een bijdrage aan leveren!

Schermafbeelding%202020-11-04%20om%2017.
Vincent

Met de buurtcommissie wil ik werken aan de realisatie en organisatie van het stappegoorpark, daarnaast vind ik harmonisatie en veiligheid belangrijk!

Manuela
Penningmeester

Ik zet me graag in voor een ander en ben blij dat ik via de commissie een verbindende rol kan spelen tussen de gemeente en de wijk.

Dennis Haak

Met de Buurtcommissie wil ik de lijnen voor de bewoners korter maken om zaken te kunnen realiseren of gedaan te krijgen richting gemeente of andere instanties.

• White LinkedIn Icon
Jeroen
Monique Kox

Ik ben Monique, getrouwd en heb 2 kinderen, werkzaam in het OV en rijinstructrice van mijn eigen rijschool.

Ik zit in de werkgroepen Woonomgeving en AED van de buurtcommissie.

Marcel
Secretaris

IT en organisatie zijn mijn sterke punten. Ik ben in de commissie verantwoordelijk voor de technische infrastructuur en zorg mede voor de notulen/agenda van onze vergaderingen.

Martijn

Met de buurtcommissie wil ik graag werken aan een prettige en veilige woonomgeving in samenwerking met  de gemeente of andere partijen waar wij mee te maken hebben.

Marloes

Ik ben Marloes, en woon met mij gezin in fase 1.

Ik vind het erg leuk dat de wijk zo is gegroeid. Wij verhuizen binnen kort naar fase 5 a en ik dacht laat ik me eens opgeven voor de Bewonerscommissie. Daarnaast werk ik bij een woning ooroperatie wat misschien wel van pas kan komen.

Paul van Limpt

Met heel veel plezier woon ik in Willemsbuiten. Samen zullen we moeten zorgen om een fijne wijk te hebben en te houden. Ik help daar graag aan mee