Schermafbeelding 2020-10-07 om 18.14.55.

Wijkvereniging

Toch geweldig dat een jonge wijk de krachten heeft gebundeld. We hebben een prachtige wijk, mooie woningen, breed van opzet, leuke pleinen niet te ver van het centrum en vlakbij uitvalswegen Maar dat is niet alles: maandelijks komen een aantal bewoners van de wijk bij elkaar om te spreken over alles dat te maken heeft met Willemsbuiten. Binnen de buurtcommissie is er plaats voor iedereen.

Wie zijn wij

Het eerste initiatief voor een bewonerscommissie voor Willemsbuiten is ontstaan op een bewonersavond op 27 november 2019.

Inmiddels kent de commissie 13 enthousiaste vrijwilligers die onder verbindende leiding van een 3-koppig bestuur, maandelijks bij elkaar komen in het T-kwadraat waarbij onderwerpen als veiligheid, (verkeers)overlast, Willem II kazerne en Atilla op de agenda staan.

Hierdoor zijn de eerste successen ook een feit! Deze website is er 1 van, maar er is veel meer....

Er zijn inmiddels prullenbakken geplaatst, het fietspad naar Stappegoor is geëgaliseerd, er staat een rondgang met de wethouder op de agenda én we zijn gesprekspartner voor de gemeente Tilburg.

Iets waar we trots op zijn.

Natuurlijk zijn er in een jonge wijk als Willemsbuiten veel zaken die ons allen aangaan.

Wij zoeken dan ook nog een aantal mensen, die ons team (evt. op afroep) willen komen versterken namelijk:

• een notaris

• Een planjurist

• Initiatiefnemer voor nog te ontwikkelen buurtpark

Heb je interesse, of wil je eerst een keer meekijken? Je bent van harte welkom.

Op dit moment zijn er een aantal werkgroepen opgericht en proberen we taken te verdelen.

Hieronder vindt je de onderstaande werkgroepen:

• Communicatie

• Woonomgeving en verkeer

• Buurtpark

• AED

• Kazerne

• Evenementen en activiteiten.

Op deze website komt alle informatie bij elkaar. Wij willen graag alle bewoners informeren over nieuwe ontwikkelingen die ons allen aangaan. Dus ook jouw input kunnen we hierbij gebruiken. Voel je dus vrij om contact met ons op te nemen.

Schermafbeelding 2020-10-07 om 18.15.33.

Wil jij een bijdrage leveren aan de wijkvereniging?

arrow&v

Dank, u hoort z.s.m. van ons.